Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2022

Gösterim: 888

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) Tarafından Gerçekleştirilen “Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA)” 2022 Açıklandı

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2022 sonuçları açıklandı. Buna göre 199 üniversitenin bulunduğu “Üniversitelerin Genel Memnuniyet Sıralaması” listesinde 63. sırada yer alan Üniversitemiz, “Devlet Üniversiteleri Genel Memnuniyet Sıralaması” listesinde 126 devlet üniversitesi arasında 37. sırada yer aldı.

ÜNİAR tarafından her yıl yapılan bir başka araştırma olan Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri (ÖDÜŞ) 2022 de açıklandı. Buna göre Balıkesir, 82 il arasından 13. sırada yer alarak 2020 yılında yapılan araştırma sonuçlarındaki yerini korumuş oldu.