Üniversitemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü Tarafından SGK Uzmanı Ali Duman'ın Katılımı ile Konferans Düzenlendi.

Üniversitemizin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü tarafından SGK Uzmanı Ali Duman'

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü Kurulmuştur.

Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi / METEB içindeki Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimizin İşyerlerindeki Eğitim, Uygulama ve Stajlarına ilişkin eğitim öğreti