Uygulama becerisine sahip nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla başlatılan “3+1 Eğitim Modeli” Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz ile değerlendirildi.

İşletmelerin ihtiyaç duydukları nitelikteki elemanları üniversiteyle birlikte yetiştirmeyi amaçlayan 3+1 eğitim modeli 2’inci yılında da hızla devam ediyor

Üniversitemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü Tarafından SGK Uzmanı Ali Duman'ın Katılımı ile Konferans Düzenlendi.

Üniversitemizin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü tarafından SGK Uzmanı Ali Duman'